Het toonaangevende congres over de impact en toekomst van social media in het bedrijfsleven

Supporters

The Social Conference wordt ondersteund door:

Initiatief

Emerce

Emerce is al 12 jaar het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten. Volg @Emerce op Twitter.…

Silver

Your Social

Your Social is een full service social media bureau. Social Succes is onze passie. Dit doen wij door het verhogen van merkbewustzijn en merkbetrokkenheid bij verschillende doelgroepen, het versterken van Online Reputaties, het verbinden van Social Customers om de (online) omzet groei te stimuleren en servicekosten terug te dringen, en door het verbinden van medewerkers om cultuurverandering en innovaties te stimuleren. Your Social is in 2010 opgericht en heeft drie vestigingen in Breda, Amsterdam en Dubai.

 

 

 

 

Conversed

Conversed is gespecialiseerd in Social Performance Marketing. Social media biedt adverteerders de diepste demografische en lifestyle targeting mogelijkheden van alle online kanalen. Conversed biedt adverteerders de mogelijkheid om de juiste boodschap bij exact de juiste gebruiker op precies het juiste …

Buzzcapture

Buzzcapture monitort en analyseert social media en online nieuwskanalen zoals blogs, fora, sociale netwerken en andere plaatsen waar meningen te vinden zijn. Klanten krijgen via onze technologie structureel inzicht in sociale media discussies. Wij bieden innovatieve technologie via eigen tools en social media diensten als strategie, trainingen, onderzoeksrapportages en audits. Buzzcapture biedt optioneel een offline geïntegreerde oplossing: Radio & TV en print.

eFocus

eFocus is hét fullservice internetbureau voor online effect. Met een gedreven team in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort werkt eFocus dagelijks aan internetoplossingen die resultaten opleveren. Het fullservice internetbureau is sterk in creatie, marketing & technologie. Zij beïnvloedt en ontwerpt klantreizen – multichannel en digitaal gedreven – die waarde toevoegen voor zowel merk als consument. eFocus werkt voor opdrachtgevers als DE Master Blenders 1753, Rabobank, FrieslandCampina, Heineken, SEAT en War Child. Volg @eFocus op Twitter.

Accenture

Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company, with approximately 259,000 people serving clients in more than 120 countries. Combining unparalleled experience, comprehensive capabilities across all industries and business functions, and extensive research on the world’s most successful companies, Accenture collaborates with clients to help them become high-performance businesses and governments. The company generated net revenues of US$27.9 billion for the fiscal year ended Aug. 31, 2012.

Second Degree

Second Degree helpt merken om sterke en betekenisvolle relaties te ontwikkelen met professionals op LinkedIn. Wij geloven in de kracht van LinkedIn als marketing platform. Wij geloven in de kracht van expertise en focus. Daarom richten we ons 100% op LinkedIn Marketing. We zijn het eerste en het enige volledig in LinkedIn Marketing gespecialiseerde bureau van Nederland. Vanuit hartje Amsterdam werkt Second Degree aan LinkedIn projecten voor diverse opdrachtgevers waaronder Philips Benelux, de ANWB en Microsoft Nederland. Onze dienstverlening omvat alle aspecten van marketing op LinkedIn. Dit doen wij direct voor adverteerders en als partner voor bureaus.

freelancefirm

freelancefirm helpt bedrijven in de creatieve industrie met succesvolle inzet van freelance online media specialisten. Zoals bijvoorbeeld: online Project managers, e-commerce specialisten, webmasters, content managers, redacteuren of webshop ontwikkelaars. freelancefirm is al 8 jaar het agentschap gespecialiseerd in online media. freelancefirm selecteert zorgvuldig de mensen die voor interim worden voorgesteld of ingezet op projecten. Ons netwerk bestaat uit meer dan 1200 ervaren en gekwalificeerde nieuwe media specialisten. De partners in freelancefirm zijn doorgewinterd in het veld van online media en adviseren persoonlijk bij inzet van de juiste mensen en inrichting van projectteams.

Mediapartners

Socialmedia.nl

Socialmedia.nl is het online platform dat social media en contentmarketing centraal stelt. Met 1500 posts per jaar is het aanbod van content enorm. Daarbij een variatie van downloads, rapporten, infographics, onderzoeken, nieuws over events, cases en het actuele nieuws. Socialmedia.nl …

Mediabunker

mediaBunker ontwerpt & ontwikkelt sinds 2008 apps, door middel van maatwerk software. Eerst met twee, nu met een team van bijna 20 jonge enthousiaste creatieven en techneuten. Dit doet mediaBunker voor ondermeer mobiel, tablet, tv en web op alle platformen. …

Dutch Cowboys

Dutchcowboys begon in 2004 als een uitdaging. Iedere dag 1 blog posten. Door de jaren heen zijn de Cowboys inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands populairste weblogs over Web 2.0, Social Media en Interactieve Marketing! Met een flinke schare fans op Twitter, Facebook en LinkedIn zijn dit eveneens 3 erg populaire onderwerpen. Dutchcowboys is tevens het grote broertje van ondermeer Mobilecowboys, Dutchcowgirls, Stylecowboys en Gamecowboys. Volg @DutchCowboys op Twitter.

NIMA

NIMA is een actieve vereniging van, voor en door marketeers. NIMA stimuleert, ontwikkelt en professionaliseert marketeers werkzaam in het marketingvakgebied. Hierin hebben ondernemerschap, creativiteit en inspiratie elk hun voorname plaats. Volg@NIMAtweets op Twitter.

DDMA

DDMA is de branchevereniging voor dialoogmarketing en heeft  230 leden variërend van War Child tot Procter & Gamble; van TNT tot Sanoma. De leden hebben met elkaar gemeen dat zij via directe en interactieve media informeren, communiceren en verkopen. Daarbij richten zij zich zowel op de consumentenmarkt als op andere bedrijven en instanties. DDMA focust zich namens haar leden op  belangenbehartiging, ledencontact, kennisdeling, onderzoek, evenementen en voorlichting. Volg @DDMA op Twitter.

IAB

Het Interactive Advertising Bureau Nederland (IAB) is de brancheorganisatie voor de online advertising en interactieve marketing industrie. IAB houdt zich primair bezig met de professionalisering en stimulering van deze sector. Secundair treedt IAB op als onafhankelijk kennisplatform en vraagbaak voor marketingprofessionals en vakpers. IAB Nederland heeft 156 leden en vertegenwoordigt exploitanten, reclamebureaus, adverteerders, mediabureaus, tv- en mediabedrijven en mobiele telefonieaanbieders. IAB Nederland werkt nauw samen met IAB Europa en IAB USA. Volg @IABNederland op Twitter.

IPAN

IPAN (Interactive Professionals Association Netherlands) is een netwerk van professionals die werkzaam zijn in de interactieve industrie of in het traditionele bedrijfsleven interactieve functies vervullen. IPAN biedt mensen die werkzaam zijn in de interactieve media de kans om met vakgenoten kennis uit te wisselen door actieve of passieve participatie binnen haar kennisgebieden. Volg @IPAN op Twitter.

Platform Innovatieve Marketing

Het Platform Innovatie in Marketing (PIM) is een kennisnetwerk op het raakvlak van marketing en technologieën. Het vergroot de commerciële slagvaardigheid van haar leden door hen handvatten te reiken voor het verbeteren van hun marketing- en verkoopprocessen. Volg @pimonline op Twitter.

TravMagazine

TravMagazine is hét vaste baken in de reisbranche en biedt wekelijks een mix van actueel nieuws, educatie en infotainment over de meest uiteenlopende onderwerpen en trends in de branche. Ze richt zich daarbij op de gehele branche, van uitvoerend tot management niveau. TravMagazine is toonaangevend, trendsettend en heeft het grootste bereik in de branche. Volg @TravMagazine op Twitter.