Het toonaangevende congres over de impact en toekomst van social media in het bedrijfsleven

LinkedIn VP productmanagement David Hahn op CSN11

Met grote trots mogen we aankondigen dat David Hahn, Vice President of Productmanagement bij LinkedIn, een sessie verzorgt op CSN Conference!
Zoals eerder aangekondigd is er op donderdag 10 februari een sessie van LinkedIn waarin innovaties uit LinkedIn Labs de revue passeren. Denk hierbij aan onlangs geintroduceerde beta versie van Linkedin Signal, LinkedIn Maps en Career Explorer. Maar dat die sessie door een topmanager van LinkedIn zou worden gegeven, was nog niet bekend. Dus bij deze!

David Hahn geeft leiding aan het team dat zo“n beetje alle producten van Linkedin Hiring Solutions en Marketing Solutions heeft ontwikkeld, de diensten die Linkedin aan bedrijven aan biedt. Hij werk al sinds 2005 bij LinkedIn en heeft meegewerkt aan alle bekende grote Linkedin functionaliteiten. Naast nieuwe functies uit LinkedIn Labs zal David aan de hand van enkele cases ook de mogelijkheden voor bedrijven toelichten van de custom group en de LinkedIn API. Dankzij flink lobbywerk van Eugenie van Wiechen (sterk netwerken!) is het gelukt om iemand van LinkedIn HQ naar Amsterdam te krijgen.

Linkedin Career Explorer en Signal zijn een paar nieuwe produkten uit het productmanagement team die recentelijk door LinkedIn gelanceerd zijn.

Stel je vraag!
Heb je vragen voor David Hahn? Uit de reacties op deze post zal ik een aantal vragen destilleren die ik aan David Hahn zal stellen. Wil je er zelf bij zijn? De plaatsen zijn beperkt, maar ze zijn er nog wel, dus inschrijven op de website van CSN Conference.

Over deze auteur: Founder at KREM, Social Director at eFocus, founder of The Social Conference