Het toonaangevende congres over de impact en toekomst van social media in het bedrijfsleven

Inschrijven

The Social Conference: het toonaangevende congres over de impact en toekomst van social media in het bedrijfsleven

De algemene event voorwaarden van Emerce zijn van toepassing op The Social Conference 2014. Vanaf het moment van inschrijving is uw aanmelding definitief**.
Na registratie ontvangt u per email uw factuur en eTicket voor het event. De betaling dient voorafgaand aan het evenement voldaan te worden.

 

Emerce jaarabonnement
Wanneer u als niet Emerce lid registreert voor het event, betaalt u voor een ticketprijs inclusief een jaar lang gratis Emerce magazine. Na 1 jaar wordt uw abonnement automatisch omgezet naar een lidmaatschap tot wederopzegging.

 

** Annulering is mogelijk, mits schriftelijk bevestigd.
Bij annulering tot vier weken voor aanvang van The Social Conference berekenen wij €95,- administratiekosten. Vanaf vier weken tot twee weken voor aanvang betaalt u 50% van de kosten voor deelname. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang bent u het volledige bedrag verschuldigd. Annulering dient schriftelijk te gebeuren, graag een email naar events@emerce.nl. Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met de organisatie op events@emerce.nl.