Het toonaangevende congres over de impact en toekomst van social media in het bedrijfsleven

Win een brainpicknick met het KREM team!

Heb je altijd al eens een paar uur willen sparren met een paar creatieve consultants? Over community management, webcare, buzzmonitoring of crowdsourcing? Wil je meer weten over hoe het beste gebruik maakt van je netwerk in LinkedIn, Facebook of Twitter? Je business plan eens kritisch laten reviewen? Of als ZZP“er je profielen goed laten pimpen?

Brainpic06

Twee uur brainpicking met het KREM team
Dan is dit je kans om 2 uur brainpicking te winnen met het KREM team. Als ik en mijn collega“s ergens blij van worden, dan is het wel om een freeflow brainstorm te doen. Echt out of the box meedenken met de uitdagingen van onze klanten. Als we zoiets doen, gaan mensen ook altijd de deur uit met een paar mooie ideeen en een rij hands-on tips.

Help ons een nieuwe collega te vinden
We zijn heel hard op zoek naar goede mensen om ons team te versterken. We hebben jouw hulp nodig.
Jij kunt ons helpen door in je netwerk te zoeken naar iemand die op deze vacature past. Op dit moment zoeken we een ervaren consultant met achtergrond in consultancy en consumer goods voor de positie van social media strateeg. We werken als KREM aan de strategie en uitvoering van social projecten voor diverse topmerken in zakelijke dienstverlening, overheid, zorg, consumer goods, retail en travel. We zijn een team consultants dat sinds 2007 voor 100% gefocust is op consultancy, interim en kennis deling voor social networking in het bedrijfsleven. Meer over KREM vind je op onze website.

Wat moet je doen?

1. Lees de vacature
2. Scan je netwerk op mensen die op deze functie passen
3. Deel de link naar de vacature:
Voor LinkedIn: http://bit.ly/kremstrateeg-linkedin
Voor Twitter: http://bit.ly/f4v3Uh
Voor Facebook: http://bit.ly/gUI6p9

En dan?

Wij zien de kandidaten voorbij komen en vragen altijd via wie ze ons bereikt hebben. Degende die ons met de kandidaat in contact brengt die uiteindelijk als strateeg ons team versterkt, wint een brainpicknick! Als jij dat bent, kiezen we op basis van jouw vraag twee consultants uit en bieden we je een lunch+brainstorm aan.

Vragen?
Vragen over deze actie, de vacature of werken bij KREM? Laat het me weten via thijs punt sprangers at krem punt nl of @thijs_sprangers op Twitter.
Je kunt ook contact opnemen met de recruiter van eFocus Groep, Charlie Sett via 030 602 37 60.

Succes en… hopelijk tot snel!

Over deze auteur: Founder at KREM, Social Director at eFocus, founder of The Social Conference